Beställningsinfo
När du handlar i min butik finns det ingen gräns på hur liten eller stor din beställning får vara. Så länge du är myndig är du hjärtligt välkommen att lägga din beställning.Priser

Alla priser i webshopen anges i svenska kronor inklusive moms på 25%.Betalningssätt

Jag använder mig av Klarna checkout vilket innebär att du kan betala både med kort eller via faktura.
Frakt

Jag använder mig för närvarande av schenker som ombud för mina varor. Det är säkert att skicka med dem och vi kan spåra ditt paket. 
Du kommer att få en sms- eller mailavisering när du kan hämta paketet hos ditt närmaste ombud.

Observera att outlösta paket returneras till mig 14 dagar efter ankomsten till ombudet och då förbehåller jag mig rätten att debitera dig med 200 SEK. En kostnad för returavgift och administrativa kostnader.

Fraktkostnaden ligger för närvarande på 69 kronor inom Sverige. Jag skickar även utrikes. Den exakta fraktkostnaden ser du när du genomför köpet.

Du kan givetvis hämta dina varor direkt hos mig. Då väljer du det i beställningen och betalar ingen frakt. Kontakta mig via mail innan du hämtar varan.Leveransinformation

Jag skickar paket en till två dagar i veckan.
Jag betalar inte ut ngn ersättning om paketet blir försenat utom Vitanyansers kontroll.Orderbekräftelse

Det kommer att skickas en orderbekräftelse till e-postadressen du anger vid din beställning.
Öppet köp

Om du ångrar ditt köp har du 14 dagars öppet köp från det att du mottagit varan. Kontakta mig via mail och berätta vad du vill returnera. Du som kund står själv för returkostnaden. Varan måste vara oanvänd och i originalskick.
Jag löser inte ut paket som är skickade mot postförskott.Reklamation

Om din vara är skadad när du mottager den kontaktar du mig via mail. Varan ska skickas till mig inom 14 dagar och jag skickar då en ny vara och betalar dig för eventuella utlägg.

Om varan är skadat i transporten lämnar du in det till närmaste utlämningsställe tillsammans med emballaget. Kontakta mig.Paket som ej hämtas ut

Outlösta paket ligger kvar hos ombudet i 14 dagar och sedan returneras det tillbaka till Vitanyanser. Jag förbehåller mig rätten att debitera dig med 200 SEK för administrativa kostnader och fraktkostnad.Övrigt

Tänk på att det ibland kan vara svårt att återge produktens exakta utseende, storlek och färg på bilderna då allt från ljus vid fotografering till inställningar på din dator har betydelse.
Då produkterna är handgjorda förekommer skiftningar och ojämnheter och storleken kan variera. Läs under produktbeskrivningen för att se storlek.

Jag reserverar mig för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.

Då bilderna är knäppta i hemmiljö finns andra produkter med på bilderna som ej är till salu.


Alla bilder är tagna av mig och får inte lånas utan mitt tillstånd.